CREARE SITE WEB CRAIOVA, MAGAZINE ONLINE SI PROMOVARE

CREARE SITE WEB CRAIOVA

GlobalDev ofera suport tuturor antreprenorilor ce tocmai si-au inceput propria afacere cu ajutorul programelor nationale Start-up Nation, Startup Up Plus, Diaspora Restart, Acasa Plus sau altele.

Echipa de specialisti GlobalDev se ocupa integral de procesul de stabilire a unui plan pentru extinderea afacerii dvs cat si punerea acestuia in practica. Website-ul joaca un rol foarte important in dezvoltarea si cresterea companiei dvs in mediul online. Agentia GlobalDev Craiova se ocupa atat cu identitatea online a companiilor cat si de promovarea acestora. Este necesara de asemeanea implementare de strategii de marketing ce vor propulsa afacerea la un nivel mult peste asteptarile si previziunile dvs initiale. De cele mai multe ori extinderea unui business in mediul online poate fi destul de dificila de gestionat, acest domeniu implicand o multime de provocari si schimbari in fiecare zi, iar competitia cu siguranta va folosi diverse strategii pentru a fi cu un pas inaintea dvs.

Identitate Online Unicata

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colaborarii cu o agentie de creare de site-uri web si marketing online, il constituie faptul ca identitatea dvs online va fi unicata, iar o echipa intrega de profesionisti se va ocupa de construirea si consolidarea unei proiectii cat mai detaliata a serviciilor prestate sau a produselor vandute de dvs.

SOLUTII CREARE SITE WEB CRAIOVA
Fie ca este vorba de produse sau servicii, de magazine online sau magazine fizice, orice afacere are nevoie de promovare pentru ca aceasta sa prospere, iar GlovalDev va ajuta si va poate ghida pe tot parcursul drumului anevoios de a ajunge un gigant pe nisa dvs.

Marketing Online

GlobalDev va ajuta sa intelegeti care sunt strategiile de marketing potrivite pentru a va creste marja de profit si a va face cunoscuta prezenta corect si etic in mediul online. Companiile specializate in publicitate online va pot pune in legatura cu publicul-tinta si cu viitorii potentiali clienti, prin solutii personalizate in functie de fiecare afacere in parte. Increderea pe care o veti arata posibililor dvs clienti va fi rezulatul tuturor elementelor care va pozitioneaza ca si expert in domeniul dvs.

De ce sa colaborati cu Globaldev? Pentru ca au experienta in domeniul IT de peste 7 ani, pentru ca echipa lor este formata din personal tanar, specializat in performanta si transparenta si pentru ca is doresc ca afacerea dvs sa fie monitorizata si optimizata. Website-ul este imaginea publica a companiei dvs, ce ofera informatii despre domeniul dvs de activitate si modalitatile prin care utilizatorii va vor putea contacta.

Site Web Responsive Optimizat

Un site executat profesionist trebuie sa arate perfect pentru toate dispozitivele, iar sondajele ne confirma faptul ca majoritatea persoanelor cauta informatia direct de pe telefon. GlobalDev va ofera o gama larga de servicii si strategii pentru a transpune online reputatia companiei dvs in fata consumatorilor, combinand flerul artistic impreuna cu o platforma tehnologica solida.

Site-urile web create de GlobalDev sunt concepute pentru a maximiza traficul de utilizatori si pentru a creste volumul de vizitatori care tatoneaza servicii sau produse din aria dvs de activitate.

Prezenta promovare medii sociale
Prezenta promovare medii sociale

AVANTAJE CREARE SITE WEB CRAIOVA

Prezenta si Promovare Medii Sociale

Gestionarea campaniilor de promovare intr-o maniera profesionala, utilizand mediile sociale precum Instagram sau Facebook, poate fi dificila pentru majoritatea antreprenorilor, de aceea GlobalDev analizeaza detaliat majoritatea nevoile afacerii dvs si va pot oferi solutii sau recomandari de campanii de promovare potrivite pentru atingerea publicului dvs tinta, in functie de bugetul pe care doriti sa il alocati extinderii afacerii dvs.

Oferta de pachetele speciale:
Marketing de baza – 4 postari Instagram pe luna + 4 postari Facebook pe luna + 4 postari Pinterest pe luna + 1 articol pe site
Marketing profesional – 4 postari Instagram pe luna + 4 postari Facebook pe luna + 4 postari Pinterest pe luna + 4 articole pe site
DeLux Marketing – 8 postari Instagram pe luna + 8 postari Facebook pe luna + 8 postari Pinterest pe luna + 8 articole pe site.
Optimizarea SEO este esentiala pentru urcarea in clasamentele motoarelor de cautare. Acest proces consta in folosirea cuvintele cheie in locurile potrivite, obtinerea de legaturi de calitate si recomandari dinspre alte site-uri pozitionate mai bine in Google, iar uneori implica modificarea completa a continutului de pe site-ul dvs, oferind un efect de lunga durata. Cu experienta mare in domeniu, GlobalDev poate spune cu incredere ca vom ajuta la imbunatatirea clasamentului afacerii dvs prin:
-Abonament de 1 articol lunar scris pe site (maximum 500 de cuvinte)
-Abonament de 4 articole lunare scrise pe site (maximum 500 de cuvinte)
-Campanii Google Adwords – configurarea si monitorizeaza campaniilor. – Google Adwords reprezinta un sistem de marketing in care veti plati pentru a va plasa site-ul web in partea de sus a rezultatelor cautarii, fiind o metoda rapida pentru a va imbunatati prezenta pe Google. Anunturile pot fi localizate in anumite zone si regiuni platind doar pentru rezultate, iar daca site-ul dvs nu este vizitat, nu va trebui sa platiti.
Pe langa aceste servicii, GlobalDev ofera creare de logo profesionale si personalizate ce se potrivesc ideii de afacere.