TRANSFORMARE PFA TAXI IN SRL

Modificarea PFA in SRL implica doua etape!

Vrei sa faci procedura de transformare PFA taxi in SRL, insa nu stii ce implica aceasta procedura, care sunt pasi ce trebuiesc urmati si nici ce acte iti sunt necesare ca sa poti face aceasta modificare de PFA in SRL?

In primul rand, procedura de transformare PFA in SRL se face prin doua etape, care insa nu definesc ideea de “transformare”, ci aceste etape de modificare PFA in SRL sunt independente.

Ca sa obtii licenta de taxi, mai nou autoritatile locale solicita sa detii o firma SRL Craiova , pentru ca altfel nu ti se acorda aceasta licenta.

TRANSFORMARE PFA TAXI IN SRL

TRANSFORMARE PFA TAXI IN SRL

Nu se poate face transformarea unui PFA intr-un SRL, ci trebuie sa radiezi PFA si sa infiintezi un SRL. Vestea buna este ca poti sa faci ambele operatiuni concomitent.

Te putem ajuta cu toate procedurile ce trebuiesc facute pe langa Registrul Comertului Dolj cu privire la Radiere PFA TAXI si infiintare firma SRL TAXI.

Prima etapa, in demararea procedurilor de transformare PFA TAXI in SRL, este cea de radiere a PFA-ului, procedura care se face prin Registrul Comertului Dolj (Craiova) de pe langa Tribunalul Dolj.

Documentele necesare pentru inregistrare radiere PFA Craiova

  • Cererea de inregistrare;
  • Documentul care atesta motivul – atunci cand este cazul;
  • Certificatul de inregistrare si certificatul constatator de autorizare, documente in original.

In cazul in care nu mai dispui de documentele originale, pentru a putea radia PFA-ul, noi iti punem la dispozitie serviciul de obtinere dublicate in 3 zile.

Transformare PFA taxi in SRL

A doua etapa, consta in infiintare firma SRL, care sa aiba ca obiect principal de activiate cod CAEN aferent activitatilor de TAXI, pentru ca altfel nu iti vei putea obtine autorizatia/licenta de TAXI si prin urmare nu vei putea finaliza procedura corect.

Demersurile necesare infiintare firma SRL Craiova

Pentru infiintare firma SRL Craiova, trebuie sa gasesti un spatiu cu destinatie de sediu social, sa rezervi denumirea firmei la Registrul Comertului, sa depui toate actele necesare si sa completezi formularele specifice de la Registrul Comertului Dolj pentru depunerea dosarului, sa depui capitalul social.

Serviciul nostru de modificare firma si mentiuni este centrat pe urmatoarele forme de inregistrare: persoana fizica autorizata (PFA), intreprindere individuala (II), intreprindere familiala (IF), societate cu raspundere limitata (SRL)

SERVICII OFERITE:

  • infiintare firma SRL Craiova (DOLJ);
  • radiere PFA Craiova (DOLJ)
  • modificare PFA;
  • modificare SRL
  • gazduire sediu social Dolj – Craiova.

Daca vrei sa beneficiezi de serviciile noastre de INFIINTARE FIRMA (SRL, PFA sau II din CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ), te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766.361.053 pentru a programa o intalnire.

Pentru toate firmele infiintate de noi oferim si servicii contabile!

Rating 4.2 - Google