INFIINTARE FIRMA CALAFAT – DOLJ – DOSAR 400 LEI

Daca sunteti din judetul DOLJ si doriti serviciul de INFIINTARE FIRMA CALAFAT sau sa faceti modificari firmei dvs, suntem solutia!

Noi suntem aici pentru a va sta la dispozitie, oferindu-va servicii de calitate, la un tarif atractiv si in cel mai scurt timp posibil .

BIROU CONSULTANTA INFIINTARE FIRMA CALAFAT

Daca sunteti hotarat sa incepeti o afacere, trebuie sa urmati procedura de inmatriculare firma in

BIROU CONSULTANTA INFIINTARE FIRMA CRAIOVA

BIROU CONSULTANTA INFIINTARE FIRMA CALAFAT

Calafat, iar pentru acest demers trebuie sa stabiliti forma juridica a societatii.

Forma juridica cea mai des intalnita, pentru deschidere firma in Calafat, este SRL-ul.

Daca ati stabilit forma juridica pentru societate, trebuie urmata procedura de inmatriculare a unei firme in Calafat, mai exact la Registrul Comertului Dolj.

Fie ca doriti infiintare firma Calafat, modificare firma in Calafat, obtinere autorizatii, sau doar CONSULTANTA GRATUITA de la un specialist, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati!

Echipa noastra este formata din juristi, avocati, experti contabili cu o bogata experienta in procedurile de infiintare firma , modificare firma, radiere firma in Calafat, sau in orice localitate din judetul Dolj.

Noi va vom redacta toate actele necesare operatiunii pe care doriti sa o faceti, vom depune dosarele la institutiile abilitate din Calafat si unul dintre specialistii nostri va va oferi consultanta necesara.

DOSAR INFIINTARE FIRMA CALAFAT – de la 400 lei.

Daca te-ai decis sa incepi demersurile pentru infiintarea unei firme in Calafat trebuie sa stii pasi pe care trebuie sa ii urmezi si sa alegi intre SRL, SRL-D, PFA, PFI, II.

Pentru orice fel de intrebare legata de aceasta procedura sau de anumiti pasi din aceasta, juristi, avocati, experti contabili, din echipa noastra, va pot raspunde la orice intrebare in cel mai scurt timp posibil.

Te ajutam cu intocmirea dosarului privind inmatricularea firmei in Calafat, mai exact la Registrul Comertului Dolj, intr-un mod rapid si simplu, fara batai de cap!

Intocmirea si aranjarea dosarului pentru infiintare firma Calafat, la cel mai pic pret practicat pe piata, doar 400 lei.

Formele juridice, adica tipurile de societate, pentr care intocmim dosarul de inmatriculare (toate actele necesare pentru Registrul Comertului Dolj), sunt:

  • dosar infiintare SRL;
  • dosar infiintare SRL-D;
  • dosar infiintare PFA;
  • dosar infiintare II.

Dupa alegerea formei juridice, pentru inmatricularea unei firme in Calafat, trebuie sa:

  1. alegem denumirea firmei (procedura de rezervare denumire firma);
  2. alegem codul CAEN principal, dar si codurile CAEN secundare;
  3. depunem capitalul social (minim 1 Leu)
  4. stabilire sediu social (daca nu detineti un spatiu, va putem oferi serviciul de gazduire sediu social Calafat / Dolj);
  5. intocmire dosar final pentru Registrul Comertului Dolj (cerere, declaratie, act constitutiv, acte sediu social, acte punct de lucru, capital social, etc.);
  6. depunere dosar final, pentru infiintare firma Calafat, la Registrul Comertului Dolj.

De ce sa apelezi la Birou Consultanta Firme, pentru infiintare firma?

– Avem experienta de peste 16 ani in infiintari firme;
– Suntem operativi, lucram rapid si eficient pentru client;
– Dispunem de avocati, juristi, experti contabili in cadrul firmei, care se va ocupa de infiintarea firmei sau a entitatii juridice alese (SRL, PFA, II, SRL-D, etc);
– Suntem disponibili zilnic la birou de la 08:30 – 19:00, raspundem la telefon si e-mail si dupa program.
– Lucram cu o echipa de profesionisti, la dispozitia dvs. pentru serviciul de infiintare firma dar si pentru restul serviciilor.

Daca doriti sa iniintati o firma in Calafat si aveti nevoire de ajutorul nostru va rugam sa ne contactati telefonic la nr: 0766.361.053.

Rating 4.2 - Google