INFIINTARI FIRME IN CRAIOVA – REGISTRUL COMERTULUI DOLJ

Infiintarea unei societati comerciale (SRL, PFA, II, etc.) reprezinta primul pas in dezvoltarea unei afaceri.

Toate demersurile intocmirii dosarului final (cu actele necesare infiintari unei firme) le facem noi (prin serviciul INFIINTARI FIRME IN CRAIOVA). Astfel dosarul final sa fie depus la Registrul Comertului Dolj .

INFIINTARI FIRME CRAIOVA – REGISTRUL COMERTULUI DOLJ

Alegerea obiectului de activitate se face conform clasificarii din noul Cod CAEN . Pentru deschiderea unei firme iti poti stabili un singur obiect principal de activitate si un numar nelimitat de obiecte secundare de activitate.

INFIINTARI FIRME IN CRAIOVA

INFIINTARI FIRME IN CRAIOVA

Este indicat sa se faca o verificarea prealabila a disponibilitatii numelui de firma, inainte de a merge la  Registrului Comertului Craiova.

Sediul social, pentru firma in curs de infiintare, se stabileste prin incheierea unui contract de comodat sau de inchiriere.

Contract incheiat intre proprietarul spatiului si viitoarea firma, pe baza rezervarii denumirii de la Registrul Comertului Dolj.

In vederea stabilirii activitatii ce urmeaza sa o desfasoare societatea comerciala si pentru constituirea unei societati cu raspundere limitata se incheie un act constitutiv.

Cand dosarul este complet, acesta se depune la Registrul Comertului  de pe langa Tribunalul Dolj, sau in a carui raza se va afla sediul societatii, pentru efectuarea inmatricularii societatii.

In vederea deschiderii unei firme in Craiova, sau in orice localitate din Judetul Dolj, va oferim urmatoarele servicii:

– Consultanta cu privire la tipul de firma dorit;
– Rezervare nume firma;
– Redactarea  actului constitutiv al firmei avand inserate urmatoarele: datele dvs, obiectul de activitate, capital social, codurile CAEN, conditii de functionare, etc.;
– Redactarea  declaratiei de administrator si a declaratiei de asociat in cadrul societatii comerciale, ca   indeplinesc conditiile legale;
– Redactarea actului privind detinerea sediului social (contract de comodat sau contract de inchiriere);
– Depunerea capitalului social;
– Depunerea tuturor actelor si reprezentare la Registrul Comertului Craiova, in vederea obtinerii certificatului de inregistrare;
– Ridicarea certificatului de inregistrare si predarea acestuia clientului.

INFIINTARI FIRME IN CRAIOVA – ONLINE

Daca vrei sa iti deschizi un SRL, PFA sau II in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic, pentru a programa o intalnire.

Salvează

Salvează

Salvează

Ultima actualizare: [insert_php] echo date(‘d.m.Y – G:i’);[/insert_php]

Salvează

Salvează

Rating 4.2 - Google