INFIINTARE COOPERATIVA AGRICOLA DOLJ

Ce implica procedura de INFIINTARE COOPERATIVA AGRICOLA DOLJ ?

In primul rand sa avem minim 5 membri care doresc sa fie membri in cadrul cooperativei agricole, iar apoi sa intocmim dosarul de infiintare care se va depune la Registrul Comertului Dolj.

INFIINTARE COOPERATIVA AGRICOLA DOLJ

INFIINTARE COOPERATIVA AGRICOLA DOLJ

In Romania, cooperativele  sunt reglementate de doua legi:

  • Legea 556/2004 – Legea cooperatiei agricole, ce reglementeaza doar sectorul cooperatiei agricole
  • Legea 1/2005 – Legea Cooperatiei, care prevede posibilitatea constituirii de societati cooperative de valorificare si de societati cooperative agricole.

Care sunt beneficiile fiscale, pentru INFIINTARE COOPERATIVA AGRICOLA?

Prin Legea nr. 21/2019 au fost modificate si reglementate facilitatile fiscale de care beneficiaza o cooperativa agricola, respectiv membrii cooperatori.

Cooperativele agricole si cooperatorii beneficiaza de cateva facilitati fiscale, printre care scutire la plata a impozitului pe profit pentru 5 ani de la infiintare pentru cooperativele ce au ca obiect de activitate productia agricola care produce material genetic sau o activitate de crestere sau reproductie.

Pentru celelalte cooperative scutirea de la plata impozitului pe profit pentru 5 ani se face in limita unei cifre de afaceri anuale de 3.000.000 euro.

De ce sa apelezi la Birou Consultanta Firme, pentru infiintare cooperativa agricola?

– Avem experienta de peste 18 ani in infiintari firme;
– Suntem operativi, lucram rapid si eficient pentru client;
– Dispunem de avocati, juristi, experti contabili , care se va ocupa de infiintarea firmei sau a entitatii juridice alese;
– Suntem disponibili zilnic la birou de la 08:30 – 19:00, raspundem la telefon si e-mail si dupa program.
– Lucram cu o echipa de profesionisti, la dispozitia dvs. pentru serviciul de infiintare firma dar si pentru restul serviciilor.

Daca doriti sa Infiintati Cooperativa Agricola Dolj si aveti nevoire de ajutorul nostru va rugam sa ne contactati telefonic la nr: 0766.361.053.

INFIINTARE COOPERATIVA AGRICOLA

Infiintare Cooperativa Agricola in Dolj

Rating 4.2 - Google