INFIINTARE FIRMA PFA CRAIOVA – (Persoana Fizica Autorizata)

INFIINTARE FIRMA PFA CRAIOVA – (Persoana Fizica Autorizata) – 2022

Procedura  legala  prin care, persoanele fizice se pot inregistra si autoriza pentru desfasurarea de activitati economice sub forma de Persoana Fizica Autorizata, este reglementata prin – OUG 44/2008 şi OUG 46/2011 -INFIINTARE FIRMA PFA CRAIOVA.

Pentru infiintare PFA CRAIOVA, persoanele fizice au obligatia sa solicite inregistrarea in registrul comertului si autorizarea functionarii, inainte de inceperea activitatii economice, ca persoane fizice autorizate autorizate, denumite  PFA.

I. Actele necesare infiintarii unei PFA:

INFIINTARE FIRMA PFA CRAIOVA

INFIINTARE FIRMA PFA CRAIOVA

– fotocopie C.I. ;
– rezervare denumire (numele persoanei + terminatia PFA);
– fotocopie act de proprietate pentru sediul profesional;
– actul de spatiu;
– acordul vecinilor, daca e cazul;

– fotocopii acte studii si specializari (copie ultima diploma / diploma de licenta) / documente care atesta pregatirea profesionala;
– original specimen de semnatura la notar ;
– cazier fiscal;
– procura notariala pentru persoana imputernicita.

Majoritatea documentelor o sa le intocmim noi, dumneavoastra doar ne aduceti actul de proprietate (daca sediul va fi la o proprietate a dvs.), diplomele de studii si cartea de identitate.

La infiintare firma PFA va este necesara dovada sediului social, urmand ca la adresa respectiva sa fie inregistrata Persoana Fizica Autorizata.

O persoana poate cumula calitatea de PFA cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza, atat in acelasi domeniu, cat si intr-un alt domeniu de activitate economica decat cel pentru care PFA este autorizata.

Termen infiintare PFA in 2022

De regula termenul de inmatriculare  poate fi intre 3 – 5 zile, daca exista  toate documentele necesare  pentru ca dosarul sa fie complet.

INFIINTARE PFA / II AGRICULTURA

INFIINTARE PFA / PFI MEDIC SPECIALIST

Ultima actualizare: [insert_php] echo date(‘d.m.Y – G:i’);[/insert_php]
Rating 4.2 - Google