PFA COD CAEN 0111 – AGRICULTURA – CULTIVAREA CEREALELOR

PFA COD CAEN 0111 – VREI SA ITI DESCHIZI UN PFA, IN JUDETUL DOLJ, AVAND COD CAEN 0111?

Legea defineste persoana fizica autorizata si prevede ca este acea persoana fizica autorizata care poate sa desfasoare orice forma de activitate economica permisa de lege, folosind in principal forta sa de munca.

Persoanele fizice autorizate au obligatia sa solicite inregistrarea in registrul comertului si autorizarea functionarii, inainte de inceperea activitatii economice, ca persoane fizice autorizate.

Descriere COD CAEN 0111 – Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase

Cod Caen 0111 – Aceasta clasa include toate formele de cultivare in camp a cerealelor, a plantelor leguminoase si oleaginoase.

Cultivarea acestor plante este adesea combinata in cadrul unitatilor agricole.

Aceasta clasa include: -cultivarea cerealelor: -grau -porumb -sorg -orz si orzoaica -secara -ovaz -mei -alte cereale n.c.a. -cultivarea plantelor leguminoase: -fasole -bob -naut -mazare -linte -lupin -alte plante leguminoase -cultivarea plantelor cu seminte oleaginoase: -soia -bumbac pentru seminte -ricin -in pentru seminte -mustar -rapita -sofranel -susan pentru seminte -floarea soarelui -arahide -alte oleaginoase

Aceasta clasa exclude: -cultivarea orezului, vezi 0112 -cultivarea porumbului dulce, vezi 0113 -cultivarea porumbului furajer, vezi 0119 -cultivarea fructelor oleaginoase, vezi 0126

Acte necesare infiintare PFA :

  • Copie C.I.
  • Copie a dovezii de spatiu unde va fi sediul profesional
  • Acord vecini/ Asociatie Proprietari (formularul vi-l punem noi la dispozitie)
  • Documentele atestand calificarea in domeniul de activitate in care urmeaza sa activati – copie dupa diplomele de studiu, dupa atestate etc.
  • Specimen de semnatura dat la un notar public.

Daca vrei sa iti deschizi un PFA in CRAIOVA, sau in orice localitate din Judetul DOLJ, te rugam sa ne contactezi telefonic la 0766.  361. 053  pentru a programa o intalnire.

Ultima actualizare: [insert_php] echo date(‘d.m.Y – G:i’);[/insert_php]
Rating 4.2 - Google